Meistä

Olemme taitava ja osaava siivouspalvelu, jonka tavoitteena on tarjota puhdas ympäristö laadukkaalla siivouksella edulliseen hintaan. Meillä on oikeat työkalut ja välineet tuoda laadukasta palvelua asiakkaillemme.

Tarjoamme tavallista siivousta, roskien viemistä, pölyjen pyyhintää, kylpyhuoneiden siivousta, imurointia ja muut määrätyt siivoustehtävät.

PÄÄMÄÄRÄMME 

Siivousyrityksenä me haluamme tarjota asiakkaallemme korkeatasoista laatua. Me varmistamme että käytämme ammattitaitoamme ja kokemustamme tuoden kestävän laadun siivoukseemme.

TAVOITTEMME

S-CLEANilla jatkamme mainettamme erinomaisuudella ja asiakastyytyväisyydellä. Olemme valmiit tarjoamaan parhaan asiakaspalvelun, ympäristöystävälliset puhdistustuotteet ja teknologiat.

Meidän puhdistusratkaisut, laaduntarkkailu, ammattitaitoiset työntekijät ja vastuuntuntoinen palvelu ovat olleet eduksemme markkinoilla ja lisänneet kasvuamme.

Asiakaslähtöinen määränpäämme on pitkäaikaiset asiakassuhteet ja sen lähtökohtana on auttaa siivoushaasteissa tehokkaasti ja taloudellisesti.

Jatkuva koulutus ja oppiminen pitää S-CLEANin tietoise