Olemme ammattitaitoisia ja kokeneita puhdistusaineita, joiden tehtävänä on tarjota siistiä ja hyvännäköistä ympäristöä laadukkaan ja standardin puhdistuksen avulla edulliseen hintaan. Meillä on oikeat työkalut ja välineet, jotta voimme tarjota asiakkaillemme halutun laadun ja tarpeet.

Meillä on yleinen puhdistus, roskakorin vetäminen, pölytys, siivoustilat, pölynimuri ja muut siivoustoiminnot, jotka ovat meidän ystävällisen ja pätevän esimiehen antamia.

Tehtävämme

S-CLEANissa jatkamme maineemme huippuosaamisesta ja asiakastyytyväisyydestä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua, eettisiä liiketoimintakäytäntöjä, korkeasti koulutettua ja motivoitunutta henkilökuntaa sekä edistyksellisiä, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja teknologioita.

Meidän yksilölliset siivousratkaisut, laadunvarmistusohjelma, ammattilaiset ja reagoivat palvelutasot ovat asettaneet meidät eroon markkinoista ja vaikuttaneet kasvuun.

Asiakaslähtöinen keskittyminen reagoiviin ja pitkäaikaisiin liikesuhteisiin perustuu puhdistushaasteiden ratkaisemiseen tehokkaasti ja taloudellisesti.

Johdonmukainen ja jatkuva opetus ja koulutus pitävät S-Cleanin tietoisina alan viimeisimmistä tapahtumista. Tämän tiedon siirtäminen koulutusohjelmien kautta työntekijöillemme takaa asiakkaillemme mielenrauhan. Ajan kuluessa S-Clean on kehittänyt ihailtavan yhteistyösuhteen asiakkailleen.

Meidän maalimme

Puhdistusyrityksenä meillä on futuristisia tavoitteita asiakkaillemme. Haluamme varmistaa, että käytämme runsaasti kokemustamme kestävän laadun puhdistuspalvelun tarjoamisessa asiakkaillemme.