palveluista

Toimistosiivous

S-clean – ammattitaitoinensiivouspalvelu pitää toimistonne puhtaana. Organisoimalla, uudelleenjärjestelemällä saat paremmin toimivan työtilan, jossa tavarat ovat paremmin saatavilla.

Kotisiivous

Puhdistaessamme kotisi olemme ammattitaitoisia, joten huonekalusi ja laitteesi pysyvät turvassa. S-CLEAN auttaa siirtelemään tavaroita, pyyhkimään pölyt, pesemään wc:n ja puhdistamaan erinäiset tavarat, imuroimaan ja käymään läpi kaikki alueet erinomaisesti, jotta ei jää likaa tai bakteereja.

Huoneistot

Käytämme erikoistarvikeita ja välineitä siivoukseen. Puhdistamme sekä ulkona että sisällä. Me myös autamme poistamaan niitit ja naulat seinältä. Me käytämme lämmintä vettä ja puhdistuaineita.

Ravintolat ja kahvilat

Ammattitaidollamme tarjoamme puhdistukset ravintolaliesituulettimista biologisten jätteiden poistamiseen. Sanitoimme pinnat kuten pöydät, baarit ja tuolit. Varmistamme että pullot kuten sinappi, suola ja pippuri ovat hyvin pakattuja. Lattiat mopataan hyvää desinfiointiainetta käyttäen.

 

Baarit ja yökerhot

Baarien siivouksissa autamme poistamaan pahaa hajua ja epäpuhtautta. Voimme myös poistaa likaa ja öljyä jollaista voi löytyä yökerhoissa. Me varmistamme että laitteet kuten blenderit, mikserit ja jääkaapit ovat pesty ja puhdistettu. Varmistamme että nämä ovat puhtaat, jotta bakteerien kasvu voidaan estää.

Tehtaiden puhdistus

Puhdistamme asiakkaidemme tehtaat poistaaksemme lian ja pahan hajun, poistamme tuholaiset tehokkailla kemikaaleilla. Osana työtämme autamme asiakkaitamme puhdistamaan tehtaansa varsinkin työlaitteet, jotka ovat keränneet pölyä ja likaa.

Ikkunapuhdistus

Puhdistamme ikkunat kumihanskat kädessä ja pehmeällä harjalla jotta vältämme puhdistujäljet. Käytämme pyyhkeitä, jotta pöly ei pääse ikuinoihin. Autamme poistamaan likaa ja epämieluisia aineita ikkunoista, korjaamme kuluneita kohtia ja käytämme kemikaaleja apunamme.

Erikoissiivous

Tämä siivouspalvelu on tehty senioreille ja perheille, joilla on kiireinen aikataulu.Meillä on luotettu ja kokenut työkunta tähän palveluun ja työskentelemme mielellämme teille jos otat yhteyttä tänään. Varataksesi palvelumme soita:  +35844941987 tai email: info@sclean.fi

Korkealaatuisia puhdistuspalveluita varten